Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g300g1052kcal77.9g7.5g80.9g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g73g316kcal14.7g27.9g16.2g0.4g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 599g143kcal10.8g13.1g1.8g13.7g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät420g420kcal69.2g5g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g3860kcal345.2g107g220.4g28.2g
Valittu annoskoko1392g1930kcal172.6g53.5g110.2g14.1g
Annoskoko puolitettuna696g965kcal86.3g26.8g55.1g7.1g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132779