Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g350g1227kcal90.9g8.7g94.4g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g86g368kcal17.1g32.5g18.8g0.4g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 699g167kcal12.6g15.2g2.1g15.9g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät490g490kcal80.8g5.9g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3248g4503kcal402.8g124.6g257g32.6g
Valittu annoskoko1624g2252kcal201.4g62.3g128.5g16.3g
Annoskoko puolitettuna812g1126kcal100.7g31.2g64.3g8.2g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132779