Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g400g1403kcal103.9g10g107.9g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g98g421kcal19.6g37.2g21.5g0.5g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 799g191kcal14.4g17.4g2.4g18.2g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät559g559kcal92.3g6.7g15.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3712g5147kcal460.4g142.6g293.8g37.4g
Valittu annoskoko1856g2573kcal230.2g71.3g146.9g18.7g
Annoskoko puolitettuna928g1287kcal115.1g35.7g73.5g9.4g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132779