Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g450g1578kcal116.9g11.2g121.4g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g110g474kcal22g41.8g24.2g0.6g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 899g214kcal16.2g19.6g2.7g20.5g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät629g629kcal103.8g7.6g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g5790kcal517.8g160.4g330.6g42.2g
Valittu annoskoko2088g2895kcal258.9g80.2g165.3g21.1g
Annoskoko puolitettuna1044g1448kcal129.5g40.1g82.7g10.6g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132779