Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g50g175kcal13g1.2g13.5g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g12g53kcal2.4g4.6g2.7g0.1g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 100g24kcal1.8g2.2g0.3g2.3g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät70g70kcal11.5g0.8g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g643kcal57.4g17.6g36.8g4.8g
Valittu annoskoko232g322kcal28.7g8.8g18.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna116g161kcal14.4g4.4g9.2g1.2g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132779