Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g500g1753kcal129.9g12.5g134.9g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g122g526kcal24.5g46.5g26.9g0.6g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 999g238kcal18g21.8g3g22.8g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät699g699kcal115.4g8.4g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g6433kcal575.6g178.4g367.4g46.8g
Valittu annoskoko2320g3217kcal287.8g89.2g183.7g23.4g
Annoskoko puolitettuna1160g1608kcal143.9g44.6g91.9g11.7g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132779