Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g100g351kcal26g2.5g27g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g25g105kcal4.9g9.3g5.4g0.1g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 200g48kcal3.6g4.4g0.6g4.6g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät140g140kcal23.1g1.7g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g1286kcal115.2g35.8g73.6g9.4g
Valittu annoskoko464g643kcal57.6g17.9g36.8g4.7g
Annoskoko puolitettuna232g322kcal28.8g9g18.4g2.4g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.9g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132779