Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g150g526kcal39g3.7g40.5g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g37g158kcal7.3g13.9g8.1g0.2g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 300g71kcal5.4g6.5g0.9g6.8g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät210g210kcal34.6g2.5g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g1930kcal172.6g53.2g110.4g14g
Valittu annoskoko696g965kcal86.3g26.6g55.2g7g
Annoskoko puolitettuna348g483kcal43.2g13.3g27.6g3.5g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132779