Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g200g701kcal51.9g5g53.9g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g49g211kcal9.8g18.6g10.8g0.2g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 400g95kcal7.2g8.7g1.2g9.1g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät280g280kcal46.2g3.4g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1856g2573kcal230.2g71.4g147g18.6g
Valittu annoskoko928g1287kcal115.1g35.7g73.5g9.3g
Annoskoko puolitettuna464g643kcal57.6g17.9g36.8g4.7g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132779