Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Gulassipata

1. Leikkaa naudan sisäpaisti noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit lohkoiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.

Viipaloi kuoritut porkkanat ja paloittele paprikat.

2. Ruskista lihaviipaleet pannussa 3-4 erässä tilkassa öljyä ja siirrä toiseen astiaan.

3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe pannussa tai padassa tilkassa öljyä.

Lisää pataan sipulien kanssa ruskistetut paistiviipaleet ja porkkanat.

Kaada joukkoon vesi ja mausta gulassi.

Kypsennä kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti.

4. Lisää pataan paprikat ja tomaattipyree.

Kypsennä vielä noin 1/2 tuntia.

Hienonna padan pinnalle runsaasti persiljaa.

Tarjoa keitetyn riisin tai pastan sekä ruokajogurtin ja vaalean leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti900g990kcal198g0.9g27g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Chili paprika punainen20g8kcal0.4g1.8g0g0g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Paprika, punainen200g51kcal1.8g9.2g0.8g4g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl30g264kcal0g0g30g0g
Paprikajauhe 5.5g18kcal0.8g1g0.7g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Timjami 1g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Tomaattisose tomaattipyree 45g34kcal2g5.8g0.1g0.5g
Persilja 100g27kcal1.4g1.1g0.2g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4650g3146kcal420.4g98.4g120g53.4g
Valittu annoskoko2325g1573kcal210.2g49.2g60g26.7g
Annoskoko puolitettuna1163g787kcal105.1g24.6g30g13.4g
Arvot/100g100g68kcal9g2.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132840