Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 250g | 900kcal | 32.5g | 165g | 9.3g | 15g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 300g | 365kcal | 63.8g | 0g | 12g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 100g | 110kcal | 18g | 2g | 3g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 100g | 11kcal | 1.1g | 1g | 0.2g | 1g | |
Sipuli (kuorittu) | 50g | 14kcal | 0.7g | 2.4g | 0.1g | 0.9g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 100g | 20kcal | 0.6g | 3.8g | 0.3g | 1.4g | |
Kurkku, tuore | 100g | 10kcal | 0.6g | 1.7g | 0.1g | 0.7g | |
Annoskoko tuplana | 2000g | 2859kcal | 234.6g | 351.8g | 50g | 38g | |
Valittu annoskoko | 1000g | 1430kcal | 117.3g | 175.9g | 25g | 19g | |
Annoskoko puolitettuna | 500g | 715kcal | 58.7g | 88g | 12.5g | 9.5g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |