Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali375g74kcal6.8g8.3g0.8g8.6g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl175g53kcal8.1g3.3g0.5g2.8g
Sipuli (käsittelemätön)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour50g150kcal1.7g2.2g15g0.5g
Katkarapu90g64kcal13g0.6g1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2180g859kcal64.4g64.6g35.2g27.6g
Valittu annoskoko1090g430kcal32.2g32.3g17.6g13.8g
Annoskoko puolitettuna545g215kcal16.1g16.2g8.8g6.9g
Arvot/100g100g39kcal3g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299