Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali525g103kcal9.5g11.6g1.1g12.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl245g74kcal11.3g4.7g0.7g3.9g
Sipuli (käsittelemätön)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour70g210kcal2.4g3g21g0.7g
Katkarapu126g90kcal18.1g0.9g1.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 140g107kcal2.6g21.7g0.3g1.4g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3052g1203kcal89.6g90.6g49.2g38.6g
Valittu annoskoko1526g602kcal44.8g45.3g24.6g19.3g
Annoskoko puolitettuna763g301kcal22.4g22.7g12.3g9.7g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299