Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali3440g674kcal61.9g75.7g6.9g79.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1606g482kcal73.9g30.5g4.8g25.7g
Sipuli (käsittelemätön)459g124kcal6g22g0.9g7.8g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour459g1376kcal15.6g19.7g137.6g4.6g
Katkarapu826g586kcal118.9g5.8g9.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 917g698kcal17.2g142.2g1.8g9.2g
Vesi2294g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7882kcal587g591.8g322.2g252.8g
Valittu annoskoko10000g3941kcal293.5g295.9g161.1g126.4g
Annoskoko puolitettuna5000g1971kcal146.8g148g80.6g63.2g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299