Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali675g132kcal12.2g14.9g1.4g15.5g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl315g95kcal14.5g6g0.9g5g
Sipuli (käsittelemätön)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour90g270kcal3.1g3.9g27g0.9g
Katkarapu162g115kcal23.3g1.1g1.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 180g137kcal3.4g27.9g0.4g1.8g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3924g1546kcal115.4g116.2g63.4g49.4g
Valittu annoskoko1962g773kcal57.7g58.1g31.7g24.7g
Annoskoko puolitettuna981g387kcal28.9g29.1g15.9g12.4g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299