Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali75g15kcal1.4g1.7g0.2g1.7g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl35g11kcal1.6g0.7g0.1g0.6g
Sipuli (käsittelemätön)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour10g30kcal0.3g0.4g3g0.1g
Katkarapu18g13kcal2.6g0.1g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 20g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana436g172kcal12.8g13g7g5.6g
Valittu annoskoko218g86kcal6.4g6.5g3.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna109g43kcal3.2g3.3g1.8g1.4g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299