Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali94g18kcal1.7g2.1g0.2g2.2g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl44g13kcal2g0.8g0.1g0.7g
Sipuli (käsittelemätön)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour13g38kcal0.4g0.5g3.8g0.1g
Katkarapu23g16kcal3.2g0.2g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0g0.2g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana545g215kcal16g16.2g8.6g6.8g
Valittu annoskoko273g107kcal8g8.1g4.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna136g54kcal4g4.1g2.2g1.7g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299