Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali113g22kcal2g2.5g0.2g2.6g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl53g16kcal2.4g1g0.2g0.8g
Sipuli (käsittelemätön)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour15g45kcal0.5g0.6g4.5g0.2g
Katkarapu27g19kcal3.9g0.2g0.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 30g23kcal0.6g4.6g0.1g0.3g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana654g258kcal19.2g19.2g10.6g8.4g
Valittu annoskoko327g129kcal9.6g9.6g5.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna164g65kcal4.8g4.8g2.7g2.1g
Arvot/100g100g39kcal2.9g2.9g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299