Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali1800g353kcal32.4g39.6g3.6g41.4g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl840g252kcal38.6g16g2.5g13.4g
Sipuli (käsittelemätön)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour240g720kcal8.2g10.3g72g2.4g
Katkarapu432g307kcal62.2g3g4.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 480g365kcal9g74.4g1g4.8g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10464g4124kcal307g309.6g168.8g132.2g
Valittu annoskoko5232g2062kcal153.5g154.8g84.4g66.1g
Annoskoko puolitettuna2616g1031kcal76.8g77.4g42.2g33.1g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299