Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali188g37kcal3.4g4.1g0.4g4.3g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl88g26kcal4g1.7g0.3g1.4g
Sipuli (käsittelemätön)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour25g75kcal0.9g1.1g7.5g0.3g
Katkarapu45g32kcal6.5g0.3g0.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1090g430kcal32g32.2g17.8g13.8g
Valittu annoskoko545g215kcal16g16.1g8.9g6.9g
Annoskoko puolitettuna273g108kcal8g8.1g4.5g3.5g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299