Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali2100g412kcal37.8g46.2g4.2g48.3g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl980g294kcal45.1g18.6g2.9g15.7g
Sipuli (käsittelemätön)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour280g840kcal9.5g12g84g2.8g
Katkarapu504g358kcal72.6g3.5g5.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 560g426kcal10.5g86.8g1.1g5.6g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12208g4811kcal358.2g361g196.6g154.4g
Valittu annoskoko6104g2406kcal179.1g180.5g98.3g77.2g
Annoskoko puolitettuna3052g1203kcal89.6g90.3g49.2g38.6g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299