Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali225g44kcal4.1g5g0.5g5.2g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl105g32kcal4.8g2g0.3g1.7g
Sipuli (käsittelemätön)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour30g90kcal1g1.3g9g0.3g
Katkarapu54g38kcal7.8g0.4g0.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 60g46kcal1.1g9.3g0.1g0.6g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1308g515kcal38.4g38.8g21.2g16.6g
Valittu annoskoko654g258kcal19.2g19.4g10.6g8.3g
Annoskoko puolitettuna327g129kcal9.6g9.7g5.3g4.2g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299