Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali2400g470kcal43.2g52.8g4.8g55.2g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1120g336kcal51.5g21.3g3.4g17.9g
Sipuli (käsittelemätön)320g87kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour320g960kcal10.9g13.8g96g3.2g
Katkarapu576g409kcal82.9g4g6.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 640g487kcal12g99.2g1.3g6.4g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13952g5499kcal409.4g413g224.8g176.2g
Valittu annoskoko6976g2749kcal204.7g206.5g112.4g88.1g
Annoskoko puolitettuna3488g1375kcal102.4g103.3g56.2g44.1g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299