Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali263g52kcal4.7g5.8g0.5g6g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl123g37kcal5.6g2.3g0.4g2g
Sipuli (käsittelemätön)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour35g105kcal1.2g1.5g10.5g0.4g
Katkarapu63g45kcal9.1g0.4g0.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 70g53kcal1.3g10.8g0.1g0.7g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1526g602kcal44.8g45g24.6g19.4g
Valittu annoskoko763g301kcal22.4g22.5g12.3g9.7g
Annoskoko puolitettuna382g150kcal11.2g11.3g6.2g4.9g
Arvot/100g100g39kcal2.9g2.9g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299