Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali2700g529kcal48.6g59.4g5.4g62.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1260g378kcal58g23.9g3.8g20.2g
Sipuli (käsittelemätön)360g98kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour360g1080kcal12.2g15.5g108g3.6g
Katkarapu648g460kcal93.3g4.5g7.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 720g548kcal13.5g111.6g1.4g7.2g
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15696g6186kcal460.6g464.4g252.8g198.4g
Valittu annoskoko7848g3093kcal230.3g232.2g126.4g99.2g
Annoskoko puolitettuna3924g1547kcal115.2g116.1g63.2g49.6g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299