Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali300g59kcal5.4g6.6g0.6g6.9g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl140g42kcal6.4g2.7g0.4g2.2g
Sipuli (käsittelemätön)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour40g120kcal1.4g1.7g12g0.4g
Katkarapu72g51kcal10.4g0.5g0.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 80g61kcal1.5g12.4g0.2g0.8g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1744g687kcal51.2g51.6g28.2g22g
Valittu annoskoko872g344kcal25.6g25.8g14.1g11g
Annoskoko puolitettuna436g172kcal12.8g12.9g7.1g5.5g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299