Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali3000g588kcal54g66g6g69g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1400g420kcal64.4g26.6g4.2g22.4g
Sipuli (käsittelemätön)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour400g1200kcal13.6g17.2g120g4g
Katkarapu720g511kcal103.7g5g7.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 800g609kcal15g124g1.6g8g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17440g6873kcal511.8g516g281g220.4g
Valittu annoskoko8720g3437kcal255.9g258g140.5g110.2g
Annoskoko puolitettuna4360g1718kcal128g129g70.3g55.1g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299