Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali338g66kcal6.1g7.4g0.7g7.8g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl158g47kcal7.2g3g0.5g2.5g
Sipuli (käsittelemätön)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour45g135kcal1.5g1.9g13.5g0.5g
Katkarapu81g58kcal11.7g0.6g0.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 90g69kcal1.7g13.9g0.2g0.9g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1962g773kcal57.6g58g31.8g25g
Valittu annoskoko981g387kcal28.8g29g15.9g12.5g
Annoskoko puolitettuna491g193kcal14.4g14.5g8g6.3g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299