Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Banoffee-piirakka

Laita iso kattila lähes täyteen vettä, kuumenna kiehuvaksi.

Laita kondensimaitotölkki avaamattomana kattilaan, anna karamelisoitua kaksi tuntia kiehuvassa vedessä.

Murenna paketillinen keksejä, sekoita sulaneen voin kanssa.

Levitä irtopohjavuokaan.

Laita jääkaappiin.

Piirakan saa myöhemmin siirettyä kakkupaperille helpommin, jos olet laittanut vuuan pohjalle palan leivinpaperia.

Ota kondensimaito pois kattilasta.

Avaa tölkki ja levitä toffee keksipohjalle.

Lisää ohueksi viipaloidut banaanit, tamppaa tasaiseksi.

Vatkaa kermavaahto, lisää vaniljasokeri.

Levitä baananikerroksen päälle.

Laita koko komeus jääkaappiin.

Pohja on rapeimmillaan seuraavana päivänä.

Irrota piirakka terävällä veitsellä reunoista.

Voit koristella piirakan ennen tarjoilua suklaaraasteella.

Voisiko joku näppärä kehittää tästä kevytversion?

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marbot
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kondensoitu maito, sokeroitu (Törsleffs), annos 397g397g1314kcal34.1g213.6g36.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen150g1080kcal1.5g1.5g120g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g400g336kcal4.4g73.2g1.6g7.2g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka15g60kcal0g14.9g0g0g
Kaurakeksi, paketissa 300 g (Kantola), annos 17g300g1410kcal22.5g195g60g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2924g9760kcal133g1008.4g575.4g44.4g
Valittu annoskoko1462g4880kcal66.5g504.2g287.7g22.2g
Annoskoko puolitettuna731g2440kcal33.3g252.1g143.9g11.1g
Arvot/100g100g334kcal4.5g34.5g19.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133163