Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kinkku-purjopiirakka

1) Painele valmis taikina piirakkavuuan pohjalle

2)Halkaise purjo ja huuhtele kunnolla.

Leikkaa sen jälkee pieniksi paloiksi ja kuullota pannulla.

3)Leikkaa palvikinkku pieniksi paloiksi

4) Levitä pohjan päälle ensin purjo ja sitten palvikinkun palat.

5)Sekoita muna ja ruokakerma

6)Kaada seos kinkun ja purjon päälle ja paista 200C 25-30min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Sarkku88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Pirkka, ylikypsäsaunapalvikinkkupala200g192kcal34g1g5g0g
Ruokakerma Valio 5%200g120kcal2.4g5.6g10g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl110g143kcal14.4g0.3g9.1g0g
Piirakkataikina, Pirkka, annos 400g400g1480kcal22.8g140g92g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2020g3916kcal150.8g298.6g232.6g19.4g
Valittu annoskoko1010g1958kcal75.4g149.3g116.3g9.7g
Annoskoko puolitettuna505g979kcal37.7g74.7g58.2g4.9g
Arvot/100g100g194kcal7.5g14.8g11.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133718