Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 150g1066kcal1.1g0.6g120g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 25g22kcal0.8g1.1g1.5g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Anjovis 81g208kcal23.4g7.8g9.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100g64kcal3.2g4.8g3.5g0g
Purjosipuli250g48kcal4.5g6g0.5g5.3g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Pizzajuusto, valio100g340kcal25g0g26g0g
Muna, annos 60g60g53kcal4.5g0.5g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2638g6177kcal248g407.4g391.4g29.4g
Valittu annoskoko1319g3089kcal124g203.7g195.7g14.7g
Annoskoko puolitettuna660g1544kcal62g101.9g97.9g7.4g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831