Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu68g98kcal11.1g1g5.7g1.7g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g3.8g6.8kcal0.1g1.6g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g3.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Hunaja 5g17kcal0g4g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Parsa puhdistettu 63g20kcal1.8g1.3g0.4g2.2g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Paprika punainen 28g8kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.1g14kcal0.6g0.1g1.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g424kcal29g24.4g22g12.2g
Valittu annoskoko231g212kcal14.5g12.2g11g6.1g
Annoskoko puolitettuna116g106kcal7.3g6.1g5.5g3.1g
Arvot/100g100g92kcal6.3g5.3g4.8g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927