Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu135g196kcal22.3g2g11.5g3.4g
Porkkana 63g20kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g7.5g14kcal0.2g3.2g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g7.5g1.5kcal0g0.5g0g0g
Hunaja 10g33kcal0g8.1g0g0g
Paprikajauhe 1g3.2kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Oliiviöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Parsa puhdistettu 125g41kcal3.6g2.5g0.8g4.4g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2g0.1g0.7g
Paprika punainen 55g16kcal0.5g2.5g0.2g1g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 4.2g29kcal1.1g0.3g2.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g848kcal57.6g49.6g44.2g24g
Valittu annoskoko462g424kcal28.8g24.8g22.1g12g
Annoskoko puolitettuna231g212kcal14.4g12.4g11.1g6g
Arvot/100g100g92kcal6.2g5.4g4.8g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927