Espanjalainen tortilla pastramilla

Paista perunasipuliseosta pannulla (itse en käytä rasvaa, vain teflonia ja vettä).

Kun sopivasti kypsynyt, lisää pastrami.

Vatkaa kananmunat ja ruokakerma, lisää vatkuliin pippuria, suolaa ym. mausteita.

ja lykkää sekaan.

Kansi päälle ja kypsytä miedolla lämmöllä.

Extra ytyä saa lisätä juustoraasteella, lisää vain kalorit reseptiin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Lagorda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g1600g1088kcal25.6g238.4g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Pastramipaisti (Pirkka), annos 9g400g400kcal76g4g8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)200g170kcal2g7g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g5827kcal427.2g504g227.6g0g
Valittu annoskoko3080g2913kcal213.6g252g113.8g0g
Annoskoko puolitettuna1540g1457kcal106.8g126g56.9g0g
Arvot/100g100g95kcal6.9g8.2g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134338