Espanjalainen tortilla pastramilla

Paista perunasipuliseosta pannulla (itse en käytä rasvaa, vain teflonia ja vettä).

Kun sopivasti kypsynyt, lisää pastrami.

Vatkaa kananmunat ja ruokakerma, lisää vatkuliin pippuria, suolaa ym. mausteita.

ja lykkää sekaan.

Kansi päälle ja kypsytä miedolla lämmöllä.

Extra ytyä saa lisätä juustoraasteella, lisää vain kalorit reseptiin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Lagorda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g351g239kcal5.6g52.3g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Pastramipaisti (Pirkka), annos 9g88g88kcal16.7g0.9g1.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)44g37kcal0.4g1.5g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1351g1278kcal93.6g110.6g50.2g0g
Valittu annoskoko676g639kcal46.8g55.3g25.1g0g
Annoskoko puolitettuna338g320kcal23.4g27.7g12.6g0g
Arvot/100g100g95kcal6.9g8.2g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134338