Kanapasta, oliiveilla ja fetalla.

Hyvää ja terveellistä.

Rasvat on tossa kaaviossa vähän tapissa ja sitä voikin pikkusen käyttää vähemmän.

Paloittele kaikki ainekset valmiiksi.

Kasviksia ei kannata pilkkoa millin palasiksi, vaan jätä ne reilun kokoisiksi paloiksi!

Keitä vesi ja laita pasta kiehumaan.

Laita öljyä wokkipannuun tai kasariin.

Itse suosin wokkia.

Kuullota sipulit nopeasti (15.sek) ja kaada kanat sekaan.

Ruskista kanaa muutama minuutti.

Mausta kana suolalla ja pippurilla, maun mukaan.

Kaada pannulle tomaatit sekä paprikat.

Sekoita ja anna kypsentyä pari minuuttia.

Tässä vaiheessa ruokaa voi maustaa vielä tarvittaessa puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Lisää paseerattu tomaatti.

Valuta pastasta vesi ja kaada pastat pannulle muiden aineksien sekaan.

Anna ruuan kiehua muutama minuutti, jonka jälkeen lisää oliivit sekä feta.

Mausta ruoka yrteillä, kuten oregano tai basilika.

Lisää lopuksi loraus oliiviöljyä.

Anna ruuan vetäytyä hetki ja eikun syömää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 346 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)333g367kcal76.7g0g7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen208g42kcal1.3g7.9g0.6g2.9g
Paprika, punainen142g36kcal1.3g6.5g0.6g2.8g
Sipuli 117g35kcal1.5g5.6g0.2g2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)417g125kcal4.2g25g0.8g4.2g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g159g175kcal28.7g3.2g4.8g0g
Oliivi kivetön musta rainbow67g120kcal0.4g3.8g11.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g238g855kcal28.5g178.1g3.6g8.3g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl25g225kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3460g4410kcal285.2g460.2g157.8g40.4g
Valittu annoskoko1730g2205kcal142.6g230.1g78.9g20.2g
Annoskoko puolitettuna865g1103kcal71.3g115.1g39.5g10.1g
Arvot/100g100g128kcal8.2g13.3g4.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134557