Kanapasta, oliiveilla ja fetalla.

Hyvää ja terveellistä.

Rasvat on tossa kaaviossa vähän tapissa ja sitä voikin pikkusen käyttää vähemmän.

Paloittele kaikki ainekset valmiiksi.

Kasviksia ei kannata pilkkoa millin palasiksi, vaan jätä ne reilun kokoisiksi paloiksi!

Keitä vesi ja laita pasta kiehumaan.

Laita öljyä wokkipannuun tai kasariin.

Itse suosin wokkia.

Kuullota sipulit nopeasti (15.sek) ja kaada kanat sekaan.

Ruskista kanaa muutama minuutti.

Mausta kana suolalla ja pippurilla, maun mukaan.

Kaada pannulle tomaatit sekä paprikat.

Sekoita ja anna kypsentyä pari minuuttia.

Tässä vaiheessa ruokaa voi maustaa vielä tarvittaessa puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Lisää paseerattu tomaatti.

Valuta pastasta vesi ja kaada pastat pannulle muiden aineksien sekaan.

Anna ruuan kiehua muutama minuutti, jonka jälkeen lisää oliivit sekä feta.

Mausta ruoka yrteillä, kuten oregano tai basilika.

Lisää lopuksi loraus oliiviöljyä.

Anna ruuan vetäytyä hetki ja eikun syömää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 346 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)467g513kcal107.3g0g9.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen292g58kcal1.8g11.1g0.9g4.1g
Paprika, punainen198g51kcal1.8g9.1g0.8g4g
Sipuli 163g49kcal2g7.8g0.3g2.8g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)583g175kcal5.8g35g1.2g5.8g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g223g245kcal40.1g4.5g6.7g0g
Oliivi kivetön musta rainbow93g168kcal0.6g5.3g15.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g315kcal0g0g35g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g333g1197kcal39.9g249.4g5g11.6g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl35g315kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4844g6174kcal398.6g644.4g221.2g56.6g
Valittu annoskoko2422g3087kcal199.3g322.2g110.6g28.3g
Annoskoko puolitettuna1211g1544kcal99.7g161.1g55.3g14.2g
Arvot/100g100g128kcal8.2g13.3g4.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134557