Kanapasta, oliiveilla ja fetalla.

Hyvää ja terveellistä.

Rasvat on tossa kaaviossa vähän tapissa ja sitä voikin pikkusen käyttää vähemmän.

Paloittele kaikki ainekset valmiiksi.

Kasviksia ei kannata pilkkoa millin palasiksi, vaan jätä ne reilun kokoisiksi paloiksi!

Keitä vesi ja laita pasta kiehumaan.

Laita öljyä wokkipannuun tai kasariin.

Itse suosin wokkia.

Kuullota sipulit nopeasti (15.sek) ja kaada kanat sekaan.

Ruskista kanaa muutama minuutti.

Mausta kana suolalla ja pippurilla, maun mukaan.

Kaada pannulle tomaatit sekä paprikat.

Sekoita ja anna kypsentyä pari minuuttia.

Tässä vaiheessa ruokaa voi maustaa vielä tarvittaessa puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Lisää paseerattu tomaatti.

Valuta pastasta vesi ja kaada pastat pannulle muiden aineksien sekaan.

Anna ruuan kiehua muutama minuutti, jonka jälkeen lisää oliivit sekä feta.

Mausta ruoka yrteillä, kuten oregano tai basilika.

Lisää lopuksi loraus oliiviöljyä.

Anna ruuan vetäytyä hetki ja eikun syömää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 346 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)600g660kcal138g0g12.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen375g75kcal2.3g14.3g1.1g5.3g
Paprika, punainen255g66kcal2.3g11.7g1g5.1g
Sipuli 210g64kcal2.6g10.1g0.4g3.6g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)750g225kcal7.5g45g1.5g7.5g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g287g315kcal51.6g5.7g8.6g0g
Oliivi kivetön musta rainbow120g216kcal0.7g6.8g20.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g45g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g428g1539kcal51.3g320.6g6.4g15g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl45g405kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6228g7938kcal512.6g828.4g284g73g
Valittu annoskoko3114g3969kcal256.3g414.2g142g36.5g
Annoskoko puolitettuna1557g1985kcal128.2g207.1g71g18.3g
Arvot/100g100g128kcal8.2g13.3g4.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134557