Kanapasta, oliiveilla ja fetalla.

Hyvää ja terveellistä.

Rasvat on tossa kaaviossa vähän tapissa ja sitä voikin pikkusen käyttää vähemmän.

Paloittele kaikki ainekset valmiiksi.

Kasviksia ei kannata pilkkoa millin palasiksi, vaan jätä ne reilun kokoisiksi paloiksi!

Keitä vesi ja laita pasta kiehumaan.

Laita öljyä wokkipannuun tai kasariin.

Itse suosin wokkia.

Kuullota sipulit nopeasti (15.sek) ja kaada kanat sekaan.

Ruskista kanaa muutama minuutti.

Mausta kana suolalla ja pippurilla, maun mukaan.

Kaada pannulle tomaatit sekä paprikat.

Sekoita ja anna kypsentyä pari minuuttia.

Tässä vaiheessa ruokaa voi maustaa vielä tarvittaessa puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Lisää paseerattu tomaatti.

Valuta pastasta vesi ja kaada pastat pannulle muiden aineksien sekaan.

Anna ruuan kiehua muutama minuutti, jonka jälkeen lisää oliivit sekä feta.

Mausta ruoka yrteillä, kuten oregano tai basilika.

Lisää lopuksi loraus oliiviöljyä.

Anna ruuan vetäytyä hetki ja eikun syömää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 346 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)667g733kcal153.3g0g14g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen417g83kcal2.5g15.8g1.3g5.8g
Paprika, punainen283g73kcal2.5g13g1.1g5.7g
Sipuli 233g71kcal2.9g11.2g0.5g4g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)833g250kcal8.3g50g1.7g8.3g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g318g350kcal57.3g6.4g9.6g0g
Oliivi kivetön musta rainbow133g240kcal0.8g7.6g22.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g475g1710kcal57g356.2g7.1g16.6g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl50g450kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6920g8820kcal569.2g920.4g316g80.8g
Valittu annoskoko3460g4410kcal284.6g460.2g158g40.4g
Annoskoko puolitettuna1730g2205kcal142.3g230.1g79g20.2g
Arvot/100g100g128kcal8.2g13.3g4.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134557