Kanapasta, oliiveilla ja fetalla.

Hyvää ja terveellistä.

Rasvat on tossa kaaviossa vähän tapissa ja sitä voikin pikkusen käyttää vähemmän.

Paloittele kaikki ainekset valmiiksi.

Kasviksia ei kannata pilkkoa millin palasiksi, vaan jätä ne reilun kokoisiksi paloiksi!

Keitä vesi ja laita pasta kiehumaan.

Laita öljyä wokkipannuun tai kasariin.

Itse suosin wokkia.

Kuullota sipulit nopeasti (15.sek) ja kaada kanat sekaan.

Ruskista kanaa muutama minuutti.

Mausta kana suolalla ja pippurilla, maun mukaan.

Kaada pannulle tomaatit sekä paprikat.

Sekoita ja anna kypsentyä pari minuuttia.

Tässä vaiheessa ruokaa voi maustaa vielä tarvittaessa puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Lisää paseerattu tomaatti.

Valuta pastasta vesi ja kaada pastat pannulle muiden aineksien sekaan.

Anna ruuan kiehua muutama minuutti, jonka jälkeen lisää oliivit sekä feta.

Mausta ruoka yrteillä, kuten oregano tai basilika.

Lisää lopuksi loraus oliiviöljyä.

Anna ruuan vetäytyä hetki ja eikun syömää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 346 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)800g880kcal184g0g16.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen500g100kcal3g19g1.5g7g
Paprika, punainen340g87kcal3.1g15.6g1.4g6.8g
Sipuli 280g85kcal3.5g13.4g0.6g4.8g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1000g300kcal10g60g2g10g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g382g420kcal68.8g7.6g11.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow160g288kcal1g9.1g27.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g570g2052kcal68.4g427.5g8.5g19.9g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl60g540kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8304g10585kcal683.6g1104.4g379g97g
Valittu annoskoko4152g5292kcal341.8g552.2g189.5g48.5g
Annoskoko puolitettuna2076g2646kcal170.9g276.1g94.8g24.3g
Arvot/100g100g128kcal8.2g13.3g4.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134557