Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Lanttu 300g87kcal3g13.8g0.9g5.4g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g400g480kcal13.2g14.8g40g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2930g2209kcal44.6g123.4g166g34.4g
Valittu annoskoko1465g1104kcal22.3g61.7g83g17.2g
Annoskoko puolitettuna733g552kcal11.2g30.9g41.5g8.6g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.2g5.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600