Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g150g45kcal1.5g6g0.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g500g175kcal8g34.5g0.5g7g
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4620g878kcal28.6g120.4g26.6g26.2g
Valittu annoskoko2310g439kcal14.3g60.2g13.3g13.1g
Annoskoko puolitettuna1155g220kcal7.2g30.1g6.7g6.6g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134671