Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1202g661kcal19.2g158.4g2g10.2g
Sipuli (kuorittu)128g35kcal1.7g6.1g0.3g2.2g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g75g19kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka30g3kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen225g45kcal1.4g8.6g0.7g3.2g
Dijonsinappi, Maille, Original15g11kcal0.6g1.2g0.5g0.5g
Rypsiöljy 60g532kcal0g0g60.1g0g
Viinietikka 45g9kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3576g2685kcal46.8g362.6g127.4g33.6g
Valittu annoskoko1788g1343kcal23.4g181.3g63.7g16.8g
Annoskoko puolitettuna894g671kcal11.7g90.7g31.9g8.4g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.1g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848