Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1402g771kcal22.4g184.8g2.4g11.9g
Sipuli (kuorittu)149g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g88g22kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka35g3.5kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen263g53kcal1.6g10g0.8g3.7g
Dijonsinappi, Maille, Original18g12kcal0.7g1.4g0.5g0.5g
Rypsiöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Viinietikka 53g11kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 7g29kcal0g7g0g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4172g3133kcal54.4g423.4g148.6g39g
Valittu annoskoko2086g1566kcal27.2g211.7g74.3g19.5g
Annoskoko puolitettuna1043g783kcal13.6g105.9g37.2g9.8g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.1g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848