Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1803g992kcal28.8g237.6g3.1g15.3g
Sipuli (kuorittu)192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g113g28kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka45g4.5kcal0.5g0.4g0.1g0.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen338g68kcal2g12.8g1g4.7g
Dijonsinappi, Maille, Original23g16kcal0.9g1.8g0.7g0.7g
Rypsiöljy 90g797kcal0g0g90.2g0g
Viinietikka 68g14kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5364g4027kcal69.8g544g191.2g50.2g
Valittu annoskoko2682g2014kcal34.9g272g95.6g25.1g
Annoskoko puolitettuna1341g1007kcal17.5g136g47.8g12.6g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.1g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848