Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 401g220kcal6.4g52.8g0.7g3.4g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2g0.1g0.7g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g25g6.3kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka10g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Dijonsinappi, Maille, Original5g3.5kcal0.2g0.4g0.2g0.2g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Viinietikka 15g3.1kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1192g895kcal15.8g121g42.4g11.2g
Valittu annoskoko596g448kcal7.9g60.5g21.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna298g224kcal4g30.3g10.6g2.8g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.2g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848