Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 601g331kcal9.6g79.2g1g5.1g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g38g9kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka15g1.5kcal0.2g0.1g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Dijonsinappi, Maille, Original7.5g5.3kcal0.3g0.6g0.2g0.2g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30.1g0g
Viinietikka 23g4.7kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1788g1342kcal23.4g181.4g63.4g16.8g
Valittu annoskoko894g671kcal11.7g90.7g31.7g8.4g
Annoskoko puolitettuna447g336kcal5.9g45.4g15.9g4.2g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.1g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848