Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Saaristolaisleipä

1 l piimää
75 g hiivaa
3 dl siirappia
3 dl kaljamaltaita
3 dl vehnäleseitä
3 dl ruisjauhoja
1 rkl suolaa
12 dl vehnäjauhoja
Voiteluun siirappivettä siten, että siirappia on määrästä 1/3.

Reseptistä tulee n. 45 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä AB Acidophilus Valio1000g530kcal32g45g25g0g
Hiiva 75g56kcal9.8g0.8g0.3g5.2g
Siirappi 420g1266kcal0.4g311.2g0g0g
Kaljamallas, Tuoppi, 1dl=80g (rouhittu ruismallas)240g910kcal28.1g184.8g5.3g34.3g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%60g150kcal8.4g6.6g3.4g29.4g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g165g503kcal16g101.1g3.3g23.9g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai720g2520kcal86.4g511.2g15.1g21.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5378g11870kcal362.2g2321.4g104.8g228.8g
Valittu annoskoko2689g5935kcal181.1g1160.7g52.4g114.4g
Annoskoko puolitettuna1345g2968kcal90.6g580.4g26.2g57.2g
Arvot/100g100g221kcal6.7g43.2g1.9g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134952