Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen150g1080kcal1.5g1.5g120g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g300g1050kcal10.5g243g3g9g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten45g149kcal10.6g20.3g9.5g5g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g90g360kcal0g90g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten15g50kcal3.5g6.8g3.2g1.7g
Oivariini, 80 normaalisuolainen50g360kcal0.5g0.5g40g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 50g23kcal1.5g2.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2460g8601kcal84.8g1256.6g375.6g31.6g
Valittu annoskoko1230g4300kcal42.4g628.3g187.8g15.8g
Annoskoko puolitettuna615g2150kcal21.2g314.2g93.9g7.9g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135002