Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk334g90kcal2g17.7g0.7g4.7g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Soijapapu, keitetty, suolaton 501g894kcal80.9g35.6g39.9g35.4g
Linssi, punainen, Go Green167g543kcal40.1g81.9g1.7g20g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.7g6.9kcal0.5g1.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2210g3338kcal249.2g280.6g110g123.2g
Valittu annoskoko1105g1669kcal124.6g140.3g55g61.6g
Annoskoko puolitettuna553g835kcal62.3g70.2g27.5g30.8g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074